Ontdek alle details

  • IK BEN GEÏNTERESSEERD

   • Vraag offerte aan
   • Boek een proefrit
   • Vraag brochure aan
   • Zoek dealer

  De Talento is niet alleen een perfecte oplossing voor taxi-vervoer van kleine gezelschappen, maar ook een ideale auto voor grote gezinnen. Het model combineert volop reiscomfort met een praktische laadruimte en is beschikbaar in versies met of zonder derde zitrij.

  Met zijn unieke veelzijdigheid biedt de Talento plaats aan maximaal 9 inzittenden. Daarnaast beschikt hij over een laadruimte van 1,0 m3 of 1,8 m3 (voor respectievelijk de versie met korte of lange wielbasis), wat ruim voldoende is voor een royale hoeveelheid bagage.

  Via een achterklep of twee symmetrische achterdeuren die kunnen worden opengezet onder een hoek 90° of 180° is de laadruimte over de volle breedte en hoogte toegankelijk, waardoor deze van het dak tot de vloer tot op de laatste kubieke centimeter kan worden benut.

  Met zijn praktische, rechthoekige vorm staat de Talento garant voor een ruim interieur en maximale bagageruimte. Verkrijgbaar in een versie met 5 of 6 zitplaatsen of voor 8 of 9 inzittenden, beide met korte of lange wielbasis, is er altijd een Talento die exact aan uw eisen voldoet.

  BUITENAFMETINGEN

  Lengte
  Breedte
  Hoogte
  Wielbasis

  Van 4999 tot 5399 mm
  1956 mm
  1971 mm
  Van 3098 tot 3498 mm

  AFMETINGEN LAADRUIMTE

  Lengte op vloerniveau
  Maximale breedte
  Breedte tussen de wielkasten (mm)
  Hoogte
  Laaddrempel
  Laadvolume (VDA)

  Van 1650 tot 2050 mm (5/6 pers.)
  Van 736 tot 1336 mm (8/9 pers.)
  1662 mm
  1268 mm
  1369 mm
  552 mm
  Van 3,2 tot 4,0 m3(5/6 pers.)
  Van 1,0 tot 1.8 m3 (8/9 pers.)

  De Talento is verkrijgbaar met drie verschillende, betrouwbare en efficiënte, Euro 6-dieselmotoren, waaronder de krachtige TwinTurbo met een vermogen van 107 kW/145 pk. Voor elke toepassing is er een krachtbron die precies de juiste balans biedt tussen prestatieniveau en brandstofverbruik, zodat u altijd verzekerd bent van minimale bedrijfskosten.

  1.6 EcoJet 70 kW/95 pk

  Cilinderinhoud
  1598 cm3
  Max. vermogen
  70 kW (95 pk) bij
  3500 t/min
  Max. koppel
  260 Nm bij
  1500 t/min
  Topsnelheid
  153 km/h
  Emissieklasse
  Euro 6

  1.6 EcoJet 92 kW/125 pk

  1598 cm3
  92 kW (125 pk) bij
  3500 t/min
  320 Nm bij
  1500 t/min
  169 km/h
  Euro 6

  1.6 EcoJet 107 kW/145 pk

  Cilinderinhoud
  1598 cm3
  Max. vermogen
  107 kW (145 pk) bij
  3500 t/min
  Max. koppel
  340m bij
  1500 t/min
  Topsnelheid
  177 km/h
  Emissieklasse
  Euro 6
  ESC
  ESC
  Elektronische stabiliteitsregeling (ESC) signaleert met sensoren wanneer het voertuig in een bocht of bij een uitwijkmanoeuvre onbestuurbaar dreigt te worden. Daarop past het systeem niet alleen het motorvermogen aan, maar het regelt ook de remkracht op de afzonderlijke wielen om de koersstabiliteit te behouden.
  ABS MET EBD EN HBA
  ABS MET EBD EN HBA
  ABS - Anti-lock Braking System
  Het antiblokkeer-remsysteem voorkomt bij krachtig remmen blokkeren of doorslippen van een of meer wielen, zodat het voertuig bestuurbaar blijft en onder alle omstandigheden een progressieve remwerking met een zo kort mogelijk remweg is gegarandeerd.

  EBD - Electronic Brake force Distribution
  Elektronische remkrachtverdeling vormt een integraal deel van het remsysteem dat de remkracht over de voor- en achterwielen verdeelt om in alle rijsituaties van een stabiele remwerking te zijn verzekerd.

  HBA - Hydraulic Brake Assist
  Hydraulische remassistentie is een functie van het ABS-systeem die op basis van de snelheid waarmee het rempedaal wordt ingetrapt signaleert wanneer de bestuurder een noodstop wil maken. In dat geval wordt automatisch de remdruk verhoogd, waardoor het voertuig met het maximale remvermogen tot stilstand wordt gebracht.
  HILL HOLDER
  TRACTIE
  TSA
  HILL HOLDER
  Dit systeem maakt het mogelijk om soepel tegen een heuvel op weg te rijden, zelfs met volbeladen voertuig. Om terugrollen te voorkomen, houdt het systeem na het loslaten van de rem bij ingetrapte koppeling de remmen geactiveerd totdat de bestuurder de koppeling laat opkomen.
  TRACTIE
  Traction+ verbetert de tractie in situaties met weinig grip. Wanneer een van de aangedreven wielen doorslipt of de grip van beide wielen niet gelijk is, zorgt het systeem dat de aandrijfkracht wordt overgebracht naar het wiel dat nog wel voldoende grip heeft. Dit zorgt voor een stabiel en veilig rijgedrag bij gladheid en op wegoppervlakken met verminderde grip.
  TSA
  Het Trailer Stability Assist-systeem bewaakt de koersstabiliteit bij het trekken van een aanhanger. Wanneer deze dreigt te gaan slingeren, past het systeem automatisch het motorvermogen aan en remt het zonodig de afzonderlijke wielen af om zo de stabiliteit van de aanhangercombinatie te herstellen.

  *Optie
  ZIJAANZICHT
  VOORAANZICHT
  ACHTERAANZICHT

  ACHTERUITRIJCAMERA

  Met weergave van het camerabeeld in de binnenspiegel

  RADIO/NAVIGATIESYSTEEM

  Compleet radio/navigatiesysteem met onder andere een 7-inch touchscreen en:

  ‐ DAB+ digitale radio

  ‐ Bluetooth® voor handsfree-telefonie en audiostreaming

  ‐ USB- en Aux-ingang voor smartphone of externe mp3-speler

  ‐ Navigatiesysteem met weergave in 2D en 2,5D (vogelvlucht)

  COMFORT
  TECHNOLOGIE
  ONTDEK DE TALENTO
  WILT U MEER WETEN?

  Boek een proefrit

  Vraag een offerte aan