Sponsor FIM motocross | Fiat Professional

SPONSOR
1

  Officiële partner van dynamiek

  Fiat Professional officieel partner FIM Motocross
  In 2016 is Fiat Professional een partnerschap aangegaan met het FIM (International Motorcycle Federation) in het Motocross World Championship ( MXGP ). Het seizoon loopt van februari tot en met september en is verdeeld over 18 podia in Europa , de Verenigde Staten , Qatar , Argentinië en Mexico. Elke race trekt tientallen miljoen toeschouwers over de hele wereld. De prestigieuze samenwerking is gebaseerd op de gedeelde merkwaarden vasthoudendheid en dynamiek. Fiat Professional maakt dit jaar een indrukwekkende metamorfose door op modellengebied. Naast de onlangs vernieuwde Ducato en Doblò, lanceert het bedrijfswagenmerk de nieuwe Fullback pick-up en opvolgers voor de Scudo en Fiorino. De Fullback is Fiat Professional's nieuwe medium-duty pick-up truck.

  De nieuwe Fiat Fullback is de absolute publiekstrekker tijdens het FIM Motocross wereldkampioenschap. Op gebied van configuratie, laadvermogen, trekgewicht, afmetingen en motoren kan de auto zich meten met de besten in zijn segment. Fiat Professional toont aan dat bij praktisch gebruik het nieuwe topproduct tegemoet komt aan de werkelijke behoeftes van haar klanten. Aan de andere kant komt de Fullback, dankzij zijn veelzijdigheid, ook tegemoet aan de wensen die horen bij het alledaagse leven.

  Ook de onlangs vernieuwde Ducato is niet te missen tijdens het werelkampioenschap. De bestseller toont tijdens deze races zijn veelzijdigheid: het populaire model bewijst al ruim 34 jaar dat hij uitstekend dienst doet als bedrijfswagen- en personenversie. Sinds 1981 hebben 2.6 miljoen klanten gekozen voor de Fiat Ducato, die eveneens marktleider is als leverancier van camperchassis.

  Bekijk de kalender