Nieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Fiat Professional

- 11/07/2016 - Nieuwe robuust gebouwde en veelzijdige Fiat Fullback is er vanaf € 24.990

De Fullback is Fiat Professional's nieuwe medium-duty pick-up truck die zowel geschikt is voor professionele inzet als vrijetijdsgebruik. De robuust gebouwde en betrouwbare Fiat Fullback is verkrijgbaar met een verlengde of dubbele cabine en staat in augustus bij de Fiat Professional dealer vanaf € 24.990.

Nieuwe robuust gebouwde en veelzijdige Fiat Fullback is er vanaf € 24.990

- 04/07/2016 - Nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen vanaf € 18.250

De nieuwe Talento van Fiat Professional combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Deze maand staat de Talento bij de Fiat Professional dealer vanaf €18.250.

Nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen vanaf € 18.250

- 03/07/2016 - Fiat Scudo wordt vervangen door de nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen.

De Scudo wordt niet meer geproduceerd en heeft een waardige opvolger. Lees hier meer over de nieuwe Talento van Fiat Professional.

Fiat Scudo wordt vervangen door de nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen.

- 01/04/2016 - Vernieuwde Fiorino vanaf € 9.950

Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij de Fiat Professional dealer. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).

Vernieuwde Fiorino vanaf € 9.950

- 24/03/2016 - Fiat Professional range breidt uit met Talento

Fiat Professional introduceert de Talento, een model dat met zijn royale laadvermogen een ideale werkpartner is met een veelzijdig karakter. Geheel in traditie krijgt de nieuwe bedrijfswagen van Fiat Professional een naam die verwijst naar een oude munteenheid. Daarnaast heeft de naam een dubbele betekenis en is een mooie knipoog naar zijn werkelijke talent.

Fiat Professional range breidt uit met Talento

- 26/02/2016 - Fiat Professional officieel partner FIM Motocross

Fiat Professional ondersteunt dit seizoen het FIM Motocross Wereldkampioenschap als officieel partner. Beide vinden elkaar op gebied van vasthoudendheid en dynamiek.

Fiat Professional officieel partner FIM Motocross

- 10/11/2015 - Wereldpremière Fiat Fullback pick-up op Dubai International Motor Show

De Fullback-range bestaat uit vier configuraties, drie uitrustingsniveaus, drie motoren en twee versnellingsbakken. Eind tweede kwartaal 2016 staat de Fiat pick-up bij de Nederlandse Fiat Professional dealer.

Wereldpremière Fiat Fullback pick-up op Dubai International Motor Show

- 11/08/2015 - De Fiat Ducato met driezijdige kipper: veelzijdige alleskunner

De nieuwe Fiat Ducato valt op door zijn driezijdige kipper. Die maakt de alleskunner van Fiat geschikt voor veelzijdig gebruik. De Scattolini laadbak is berekend op jarenlang probleemloos gebruik. Met de vele mogelijkheden en opties kunt u uw Fiat Ducato op maat samenstellen. Al vanaf € 18.495,- heeft u een alleskunner op de zaak die overal voor te vinden is.

De Fiat Ducato met driezijdige kipper: veelzijdige alleskunner

- 30/04/2015 - Ruim en duurzaam alternatief: Fiat Ducato Natural Power

De nieuwe Fiat Ducato Natural Power rijdt op CNG (aardgas of het nog duurzamere groengas) en is per direct te bestellen vanaf € 29.655 (excl. BTW en BPM). Dankzij meerdere financiële voordelen, kan deze duurzame Ducato al snel dienst doen als een interessant en duurzamer alternatief voor de meer voor de hand liggende bedrijfswagen op diesel.

Ruim en duurzaam alternatief: Fiat Ducato Natural Power

- 09/03/2015 - Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2015

De Transport Compleet Beurs in Hardenberg wordt op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 maart gehouden in de Evenementen Hal te Hardenberg. Stand 218 in hal 2 is van Fiat Professional, gezamenlijk met onze concernpartner Iveco en dealer Sent Waninge.

Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2015

- 21/01/2015 - Gratis naar de BouwBeurs 2015

Dit jaar slaan Fiat Professional en Veth Automotive de handen in één door samen op de BouwBeurs aanwezig te zijn. De BouwBeurs, die plaats vind van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs te Utrecht, is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Vijf dagen lang komt alles en iedereen in bouw en vastgoed samen en daarmee is het een combinatie van vakbeurzen, debatten , awards, netwerkbijeenkomsten en congressen.

Gratis naar de BouwBeurs 2015

- 24/11/2014 - Nieuwe Fiat Doblò Cargo is er vanaf € 10.400,-

De nieuwe Fiat Doblò werd onlangs op de IAA van Hannover voor het eerst getoond. Het is de opvolger van bestseller: meer dan 1,4 miljoen klanten kozen tussen 2000 en nu voor de derde generatie. De nieuwe Fiat Doblò is er vanaf € 10.400,- en biedt meer functionaliteit, betere prestaties en meer waarde.

Nieuwe Fiat Doblò Cargo is er vanaf € 10.400,-

- 23/09/2014 - Fiat Professional op de IAA 2014, de Auto Show van Hannover

De 65ste editie van de Internationale Auto Show (IAA) van Hannover, de belangrijkste commericële en industriële autoshow van Europa, staat gepland voor 25 september tot en met 2 oktober. Het evenement brengt de grootste constructeurs in deze sector samen in de Duitse stad. Hieronder valt uiteraard Fiat Chrysler Automobiles met het merk Fiat Professional, dat altijd een prominente rol heeft gespeeld als leidend importmerk in de verkoop van lichte bestelwagens op de Duitse markt.

Fiat Professional op de IAA 2014, de Auto Show van Hannover

- 18/07/2014 - Nieuwe Fiat Ducato vanaf € 17.300,-

Het startsignaal voor de nieuwe Fiat Ducato is gegeven in de haven van Antwerpen, waar dertig demomodellen het spits afbeten. De uitlevering van deze eerste ‘lading’ Ducato’s vindt deze week plaats bij de Fiat Professional-dealer. De nieuwe Fiat Ducato is leverbaar vanaf € 17.300,- (excl. BTW en BPM).

Nieuwe Fiat Ducato vanaf € 17.300,-

- 21/05/2014 - Fiat Professional introduceert nieuwe Ducato

De nieuwe Fiat Ducato belooft de zesde generatie bestseller te worden. Sinds 1981 tekenden 2,6 miljoen ondernemers voor dit model als beste reisgezel en business partner. En nu kunnen zij uitkijken naar een revolutionaire update die volledig is ontwikkeld rond robuustheid, duurzame efficiency en hightech support. Interesse in de compleet nieuwe interieurs, de verrassend krachtige en zuinige motoren en het scala aan ondersteunende systemen? Download hier het hele complete persbericht.

Fiat Professional introduceert nieuwe Ducato

- 17/02/2014 - Fiat Professional alongside the Yamaha Factory Racing Team

Fiat Professional is Official Sponsor and Official Car Supplier for the Japanese team in the MotoGP 2014 Championship The Fiat Professional logo will be visible on the windscreen of Jorge Lorenzo and Valentino Rossi’s official Yamaha YZR-M1s Fiat Group cars and commercial vehicles provided for the Team and Yamaha Motor Racing management For bike lovers, there’s the bike transport kit designed for Fiat Professional vehicles

Fiat Professional alongside the Yamaha Factory Racing Team

- 12/02/2014 - Fiat verwerft resterend belang in Chrysler LLC van Veba Trust

Fiat S.p.A. kondigt de overeenkomst aan met VEBA Trust, waarin de volledige dochteronderneming Fiat North America LLC (FNA) is opgenomen, die alle aandelen van VEBA Trust in Chrysler Group LLC verwerft: 41,4616% van de aandelen is nog geen bezit van FNA. De transactie zal naar verwachting vóór of op 20 januari 2014 plaatsvinden.

Fiat verwerft resterend belang in Chrysler LLC van Veba Trust

- 15/01/2014 - De Fiat Groep duurzaam op weg naar de Expo 2015

Fiat Groep is onderweg naar de Expo 2015 in Milaan en dat is een schone reis. Sinds 1851 komen tijdens de Expo alle landen ter wereld om de vijf jaar bij elkaar, om kennis te delen én te verspreiden. Het thema van 2015 luidt: 'Feeding the Planet, Energy for Life' en draait om duurzame milieukwesties.

De Fiat Groep duurzaam op weg naar de Expo 2015

- 13/01/2014 - Fiat Ducato benoemd tot “Motorhome Base Vehicle of the Year 2014”

Met 59.2 procent van de stemmen is de Fiat Ducato benoemd tot “Motorhome base vehicle of the year 2014” in een lezersstemming van het Duitse magazine “Promobil”. Aangezien Fiat zelf geen campers produceert, bewijst de overwinning in deze categorie het vertrouwen dat klanten hebben in de technologie van de Fiat Ducato, wie de producent van de ombouw dan ook mag zijn. De Fiat Ducato, al jaren de onbetwiste nummer een op de Duitse campermarkt met een marktaandeel van meer dan 67 procent, won hiermee voor de zevende keer op rij deze prestigieuze lezersstemming.

Fiat Ducato benoemd tot “Motorhome Base Vehicle of the Year 2014”

- 10/01/2014 - Fiat Doblò Cargo breidt uit met nieuwe instapper voorzien van 75 pk MultiJet II dieselmotor


•   Fiat Doblò Cargo 1.3 MultiJet Actual: economisch en veelzijdig vanaf € 9.995,-
•   Marktleider in zijn segment op gebied van laadvermogen en interieurgrootte
•   Klantvoordeel op Business Actual Pack: € 710,-

Fiat Doblò Cargo breidt uit met nieuwe instapper voorzien van 75 pk MultiJet II dieselmotor

- 08/01/2014 - Scudo ‘Freedom Van’ breed inzetbaar voor taxi en particulier

Nieuwe Fiat Scudo Combinato voor rolstoelvervoer. Onder de naam Fiat Scudo Freedom Van, brengt Fiat opnieuw een innovatieve auto voor rolstoelvervoer op de markt. De Freedom Van is gebaseerd op de Fiat Scudo Combinato en geldt hierdoor als een een extra ruim alternatief voor de zeer onlangs geïntroduceerde Fiat Doblò Combinato voor rolstoelvervoer. De Scudo Freedom Van heeft geen verhoogd dak, maar een verlaagde vloer. Dit levert niet alleen veel nuttige ruimte op, maar verschaft de Fiat ook toegang tot vrijwel alle parkeergarages en overdekte entrees van ziekenhuizen.

Scudo ‘Freedom Van’ breed inzetbaar voor taxi en particulier

- 13/11/2013 - Nieuw: De Autoverzekering van Fiat Professional!

Fiat Professional heeft nu ook een eigen autoverzekering. Een merkverzekering, op maat voor kopers van bedrijfsauto’s, met zeer gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies. Zo is er maar liefst 3 jaar lang aanschafwaardedekking op nieuwe auto’s en geldt er geen eigen risico voor de klant bij schade of diefstal. Groot voordeel is het nieuw ontwikkelde aanvraagsysteem waar zowel de groene kaart als de polis en voorwaarden direct kunnen worden uitgeprint.

Nieuw: De Autoverzekering van Fiat Professional!

- 05/11/2013 - GreenFleet Awards 2013: Fiat Professional is 'Bestelwagenfabrikant van het Jaar'

Voor de twee keer op rij is Fiat Professional uitgeroepen tot ‘Bestelwagenfabrikant van het Jaar’ tijdens de Greenfleet Awards 2013. Deze prestigieuze prijs onderkent de inspanningen van fabrikanten om de CO2-uitstoot te beperken en het brandstofrendement te verbeteren in de categorie LCV (light commercial vehicle).

GreenFleet Awards 2013: Fiat Professional is 'Bestelwagenfabrikant van het Jaar'

- 26/06/2013 - Fiat Professional lanceert nieuwe generatie Fiat Scudo

De Fiat Scudo is ontwikkeld om te beantwoorden aan de transportbehoeften in zowel de binnenstad als op de buitenwegen en is hierdoor de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde partner voor ondernemers en particulieren. De Fiat Scudo is een multifunctionele bedrijfsauto, maar hij is ook geschikt voor het comfortabel vervoeren van personen. De laatste versie wordt zowel bedrijfsmatig ingezet (taxi- en shuttlediensten, vervoer van minder validen) als particulier (familieauto, (sport-) verenigingen). De komst van de nieuwe generatie Fiat Scudo zal een nieuwe impuls geven aan zijn commerciële succes gericht op klanten die een maatoplossing zoeken.

Fiat Professional lanceert nieuwe generatie Fiat Scudo

- 28/10/2011 - Ecogreen Logistics rijdt uitsluitend op aardgas

Fiat-dealer Preuninger overhandigt zeven CNG-tankpassen aan Ecogreen Logistics. Dat aantal illustreert de positieve houding ten opzichte van aardgas door de transportondernemer. Het bedrijf heeft inmiddels al zeven Fiat Ducato’s Natural Power rondrijden en de volgende zes staan al in bestelling.

Ecogreen Logistics rijdt uitsluitend op aardgas

- 11/08/2011 - Nieuw: Fiat lanceert Scudo Black Line Edition

Om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar specifieke, opgewaardeerde modellen van lichte bedrijfswagens introduceert Fiat Professional in Nederland een speciale uitvoering van de Scudo. Op basis van dit model, dat sinds deze maand met louter Euro-5 motoren leverbaar is geworden, is een ‘special edition’ gecreëerd, de Black Line Edition.

Nieuw: Fiat lanceert Scudo Black Line Edition

- 14/01/2011 - Vervoersbedrijf Syntus kiest voor openbaar vervoer in Veluwe voor Fiat Ducato

Syntus, het vervoersbedrijf dat het gehele openbaar vervoer in de Veluwe verzorgt, heeft 20 Fiat’s Ducato in de vloot opgenomen. Deze zijn aangepast naar zogenaamde buurt- en lage vloer lijnbussen.

Vervoersbedrijf Syntus kiest voor openbaar vervoer in Veluwe voor Fiat Ducato

- 22/09/2010 - Fiat Doblo Cargo - Van of the Year 2011

De Fiat Doblò Cargo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2011’.

Fiat Doblo Cargo - Van of the Year 2011

- 21/07/2010 - Nieuwe 120 pk sterke 1.4 turbo aardgas - groengas turbomotor voor Fiat Doblo Cargo

De Fiat Doblò Cargo was al leverbaar met zuinige en schone diesel- en benzinemotoren. Nu is de veelzijdige besteller er ook met krachtige en schone 120 pk sterke Natural Power turbomotor.

Nieuwe 120 pk sterke 1.4 turbo aardgas - groengas turbomotor voor Fiat Doblo Cargo