Talento


Overzicht model

  LAADVERMOGEN

  De laadruimte van de nieuwe Talento blinkt uit in praktische oplossingen. Zo kunnen dankzij de CARGOPLUS-doorlaadmogelijkheid onder de bijrijdersstoel lange voorwerpen met een lengte tot 3,75 meter (4,15 meter bij versies met lange wielbasis) veilig worden meegenomen zonder naar buiten uit te steken.

  De grote, rechthoekige achterdeuren met een openingshoek van maximaal 255 graden garanderen een onbelemmerde toegang tot de regelmatig gevormde laadruimte. De lage laaddrempel van slechts 552 mm en zijschuifdeur met een breedte van 1030 mm (op 100 mm vanaf de vloer) dragen eveneens bij aan de goede toegankelijkheid.​

  Het laadvolume loopt op van 5,2 m³ bij de versies met korte wielbasis, 6 m³ bij de uitvoeringen met lange wielbasis en 8,6 m³ bij de variant met lange wielbasis en hoog dak. Zelfs de meest compacte versie met korte wielbasis en laag dak biedt daarbij al genoeg plaats voor het vervoer van drie Europallets. Het laadvermogen bedraagt maximaal 1249 kg bij de versies met versterkt chassis.

   Technische gegevens

    Galerie