Fiat Fiorino | Kleine bestelauto | Fiat bedrijfswagens


Overzicht model

  Styling

  Gemoderniseerd uiterlijk met dynamische styling

  Nieuwe voorbumper, grille en 15-inch wielsierdeksels, uitgevoerd in hoogglans zilverkleur, plus nieuwe, gepolijste 15-inch lichtmetalen wielen en twee nieuwe lakkleuren. De nieuwe Fiorino behoudt de hoog gemonteerde koplampen die uitstekend zicht combineren met een doeltreffende bescherming tegen parkeerschades.

  Interieur met meer comfort en functionaliteit

  >Het cabine-interieur is geheel gemoderniseerd. Het bevat nieuwe elementen om het comfort en de ergonomische omstandigheden te verbeteren, zoals:

  • Een nieuw ontworpen stuurwiel met geïntegreerde audiobedieningstoetsen. Op bestelling is een met leer bekleed stuurwiel in combinatie met een dito versnellingspookknop leverbaar (alleen op handgeschakelde versies).
  • Een instrumentenpaneel met nieuwe wijzerplaten en permanente verlichting voor een betere afleesbaarheid.

  Ergonomische werkplek voor bestuurder en bijrijder

  De stoelen met ruime verstelmogelijkheden, het verstelbare stuurwiel en de nieuwe bekledingsstoffen garanderen een uitstekende zitpositie en een maximum aan rijcomfort.
  De in hoogte en lengterichting verstelbare bestuurdersstoel is – al naar gelang de modeluitvoering – ook voorzien van een verstelbare lendensteun en een neerklapbare armleuning.
  De versnellingspook bevindt zich op de middenconsole van het dashboard.

   Technische gegevens

    Galerie