Fiat Fiorino | Kleine bestelauto | Fiat bedrijfswagens


Overzicht model

  Comfort

  Gebruiksgemak, comfort en veiligheid op hoog niveau

  Infotainment

  De nieuwe Fiorino is verkrijgbaar met een Uconnect 5” Radio-infotainmentsysteem met 5-inch kleurentouchscreen, Bluetooth, audiostreaming, mp3-speler, USB-aansluiting en Aux-ingang, en bedieningstoetsen op het stuurwiel. Het Bluetooth handsfree-systeem maakt veilig telefoneren zonder de handen van het stuurwiel te hoeven nemen mogelijk. Het systeem is ook verkrijgbaar met een geïntegreerd navigatiesysteem.​​

  Find out more​​​​

  Opbergruimte en functionele extra's

  Genoeg opbergmogelijkheden voor een opgeruimde werkplek

  Dankzij de talrijke opbergvakken in het dashboard en de portierpanelen is er volop plaats voor persoonlijke bezittingen, werkdocumenten en andere voorwerpen zoals een 1-literfles, A4-blocnote of tablet. Het vernieuwde dashboardkastje is extra ruim, zodat er een laptop in past. De middenconsole bevat een bekerhouder, 12V-stroomaansluiting en een innovatieve USB-lader van 5V.
  De handige, opklapbare documenthouder (optie) is ideaal om bijvoorbeeld afleveringsbonnen of wegenkaarten binnen handbereik te houden.

  Klimaatregeling

  Altijd een optimaal binnenklimaat

  Een handmatig bediende airconditioning met pollenfilter is standaard op de SX en Adventure en als optie leverbaar op de Actual en Basis. Alle modeluitvoeringen zijn standaard uitgerust met een effectief werkend ventilatiesysteem met vier verstelbare luchtroosters in het dashboard. Voor een gelijkmatige luchtverdeling en een snelle ontwaseming van de ruiten beschikt de nieuwe Fiorino over niet minder dan acht uitstroomopeningen.

   Technische gegevens

    Galerie