Doblo Combi


Overzicht model

  Functionaliteit

  Optimale prestaties en nog meer rijplezier

  Alles in één:

  De perfecte auto voor het gecombineerd vervoer van goederen en personen
  De nieuwe Doblò Combi Maxi is een veelzijdige en ruime personenauto gebaseerd op de lange wielbasis Doblò Cargo. Zijn grote veelzijdigheid maakt hem tot een uiterst efficiënte en praktische keuze. De Combi-versie biedt de mogelijkheid om een team van vijf mensen te transporteren, met al hun apparatuur en gereedschappen of persoonlijke bezittingen. Daarnaast is deze auto de perfecte basis voor een rolstoelauto.

  Door een gespecialiseerde carrosseriebouwer kan de Combinato Maxi worden getransformeerd tot een veelzijdige, luxe en ruime rolstoelauto, waarbij een rolstoeltaxi ook zeker tot de mogelijkheden behoort.
  De geavanceerde Bi-Link achterwielophanging en de uitstekende ergonomie geven de auto een zeer hoog comfort en veel interieurruimte. Door de ruime opzet van de auto kan de tweede zitrij volledig in tact blijven en blijft er meer dan genoeg ruimte op de derde zitrij voor een rolstoelpassagier. Tel daarbij op een uitgebreid motorenaanbod van benzine- en dieselvarianten, eventueel in combinatie met een automatische transmissie en de rijke uitrusting maakt dat deze auto perfect geschikt voor luxe rolstoelvervoer.

  • Leverbaar met laag dak en hoog dak
  • XL-versie met lange wielbasis en hoog dak, ideaal voor het transport van volumineuze goederen
  • Ideale basis voor de ombouw naar een rolstoelvoertuig, al dan niet met verlaagde vloer
  • Tot vijf comfortabele zitplaatsen en een nuttig laadvermogen van 425 kg
  • Inhoud laadruimte van maximaal 1050 liter
  • Vijfdeurs configuratie, met twee zijschuifdeuren om toegang tot tweede zitrij nog makkelijker te maken
  • Laadruimte voorzien van afdekscherm
  • In 60/40-delen gescheiden achterbank met neerklapbare en uitneembare delen maakt flexibele ruimte-indeling mogelijk

  Bestuurdersstoel

  Een nieuwe comfortbeleving achter het stuur
  Elk detail van de nieuwe Doblò Combi is erop gericht om u een comfortabele en ontspannen rit te garanderen.
  • Nieuw verstelbaar stuurwiel dat ergonomisch is geoptimaliseerd en – standaard of als optie – leverbaar is met ingebouwde audiobedieningstoetsen
  • Hogere rijpositie voor een beter zicht op de weg en het verkeer
  • Nieuw, ergonomisch verbeterd dashboard met een hoger geplaatste versnellingspook
  • Nieuw instrumentenpaneel dat zowel overdag als ’s avonds beter afleesbaar is

  Infotainment

  Superieure technologie voor maximum functionaliteit
  Efficiënt, veilig en multi-tasking: de infotainment-technologie aan boord van de nieuwe Doblò Combi is geavanceerder dan ooit.

  Er zijn drie verschillende systemen verkrijgbaar:

  BLUETOOTH RADIO
  Multimediasysteem met actieve matrix-display, radio met dubbele tuner, USB-aansluiting, Aux-ingang, mp3-speler en Bluetooth® voor handsfree telefonie.

  UCONNECT® RADIO
  Naast de functies van Bluetooth Radio biedt Uconnect® Radio de volgende extra’s: een 5-inch kleurentouchscreen met een resolutie van 400×240, audiostreaming, bedieningstoetsen op stuurwiel, SMS-lezer, spraakbediening met ‘Text to Speech’ functie en eco:Drive.

  UCONNECT® NAVIGATIE
  Dit systeem biedt naast de functies van Uconnect® Radio een TomTom-navigatiesysteem met TMC voor de ontvangst van actuele verkeersinformatie, IQ Routes® voor berekening van de snelste route op basis van de actuele verkeersdoorstroming en waarschuwingen voor de locaties va flitspalen en trajectcontroles*.

  *In landen waar dit is toegestaan

  DAB TUNER
  Het U-Connect navigatiesysteem is optioneel leverbaar met een DAB-turner voor digitale radio-ontvangst. DAB (Digital Audio Broadcasting) biedt naast een geluidskwaliteit op cd-niveau aanvullende tekst- en beeldinformatie, een enorme keuze aan radiozenders en de mogelijkheid op het ontvangen van nieuwsflitsen.

  Klik hier voor meer informatie
   Technische gegevens

    Galerie